**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Рекламации

Ако не сте доволен от закупения от вас продукт, можете да го върнете в срок от 14 дни от доставката му. Съгласно Закона за защита на потребителя, за да упражните това свое право, е необходимо да принтирате и попълните Формуляр за упражняване правото на отказ от покупка. След попълването му, той се прилага към продуктът за връщане, като пратката може да бъде върната или на място в магазин Налбантов Мюзик, гр. Пловдив , бул. Източен 3, или чрез куриер до същия адрес. Транспортните разходи за връщане на продукта са за сметка на клиента.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката:

Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.  В случай, че доставеният от продукт е бил придружен от подарък, когато се връща продуктът, трябва да върне и подаръкът. Не могат да бъдат върнати консумативи, които са били разпечатани.

Внимание!

Разпоредбите на чл. 50 – 56 от ЗЗП за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат при договори за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и тяхната опаковка е трайно нарушена, и също така не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето като слушалки тип in-ear, вокални микрофони, платъци, мундщуци за духови инструменти, устни хармоники и други духови инструменти без отделен мундщук, контролери за уста и др.;

В случай на повтаряща се рекламация или случай, в който по усмотрение на компанията клиентът злоупотрябва с правото си на рекламация, компанията си запазва правото да откаже приемане на върнатия продукт, дори и горепосочените условия да бъдат изпълнени. Това допълнение по никакъв начин не нарушава правата на потребителите, дадени им от Закона.

 

ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ 

До магазин Налбантов Мюзик, гр. Пловдив , бул. Източен 3

С настоящото уведомявам, че се отказвам от покупка на следните стоки/услуги:

 

 

 

 

 

 

 

Стоката е поръчана на ......................

Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/

.................................................................................../Име на потребителя/

Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/

 

Телефонен номер на потребителя: ..........................................

...................                                                                             ..................................

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

 

С настоящето се задължавам да върна стоката до адреса на търговеца, за моя сметка,

в същото състояние като при доставката, с пълна окомплектовка и изряден търговски вид.